Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Panik bar yardımıyla karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı mevsuk iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış örgülabilir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların üstı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha az tamir gerektirir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan etkili başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Arşiv Vikaye Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna alınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kol seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde mevcut insanoğluın ve gayrı hayat doluların Yangın Merdiveni Kapısı yangın veya herhangi bir ivedi gidiş sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, binalması zorunlu, bünyeların vazgeçilemez unsurları arasında mekân almaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page